Liverpool: Suárez túl jó lett volna az Arsenalnak - Gerrard

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.31. 11:31
null
Gerrard (balra) és Suárez a vb-n ellenfelei voltak egymásnak (Fotó: Action Images)
Az angol Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapatának kapitánya, Steven Gerrard elismerte, azt tanácsolta a végül a Barcelonához távozó Luis Suáreznek, hogy ne az Arsenalba menjen, mert jobbat érdemel az „ágyúsoknál”.

Suárez a nyáron igazolt át Liverpoolból Barcelonába, de korábban többször is szóba hozták az uruguayit Arsene Wenger együttesével. Gerrard elismerte, azt tanácsolta korábbi csapattársának, hogy várjon jobb lehetőségre az Arsenalnál.

„Nagyon szomorú és csalódott lettem volna, ha Luis az Arsenalnál köt ki – ismerte el Gerrard. – Minden tiszteletem az övék, de azt mondtam neki, hogy túl jó lenne az Arsenal számára. Harminc gólt szerzett és az év játékosa lett, ezért biztos voltam benne, hogy a Real vagy a Barca bejelentkezik érte. Azt hiszem, rossz tanácsokat kapott az előző szezon végén azzal kapcsolatban, hogy teljesen mindegy hol, de mindenképpen a Bajnokok Ligájában kell játszania.”

„Úgy vélem, Suárezzel mi lettünk volna a legesélyesebbek a bajnoki címre. Csalódott vagyok, mert távozott, de annak örülök, hogy megkapta, amit szeretne és érdemel. Az első naptól kezdve fenomenális volt mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik