Liverpool: Rodgers pontot tett a Sterling-saga végére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.02. 17:02
A Premier League-ben szereplő Liverpool menedzsere, Brendan Rodgers csütörtöki sajtótájékoztatóján reagált a Raheem Sterling esetleges távozásáról szóló hírekre. Az északír szakember leszögezte, a 20 éves támadó nem vált klubot a nyári átigazolási időszakban.

Az angol válogatott játékosnak akad kérője bőven, brit lapértesülések szerint az Arsenal, a Chelsea és a Manchester City is szerződtetné.Az angol válogatott játékosnak akad kérője bőven, brit lapértesülések szerint az Arsenal, a Chelsea és a Manchester City is szerződtetné.

„Hízelgő az Arsenal érdeklődése, de próbálom kizárni a pletykákat a fejemből, a játékomra összpontosítok. A következő meccsünkön éppen a londoniakkal mérkőzünk meg, biztosíthatok mindenkit arról, hogy mindent megteszek a győzelemért” – mondta a minap a 20 éves liverpooli kedvenc, aki egyelőre nem hosszabbította meg 2017 nyarán lejáró szerződését, és a szezon végéig nem is ülnek tárgyalóasztalhoz felek.

Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere ennek ellenére egyértelműen fogalmazott a futballista jövőjével kapcsolatban.

„Ha trófeákat akar nyerni, akkor ugyanaz a célja, mint nekünk. Sterlinget még két és fél éves szerződés köti a Liverpoolhoz, nem megy sehova a nyáron. Koncentráljon a futballra!” – hangoztatta Rodgers.

„A Liverpool nagyhatalomnak számít a labdarúgás világában. Ha a tulajdonosok nem akarnak eladni valakit, akkor nem is fogják” – szögezte le a Liverpool menedzsere.

A 13-szoros válogatott Sterling a 2014–2015-ös szezonban negyvenhárom mérkőzésen lépett pályára a Liverpoolban, neve mellett tíz gól és nyolc gólpassz szerepel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik