Pool: „Nem vagyok pénzéhes, de hízelgő az Arsenal érdeklődése”

Vágólapra másolva!
2015.04.01. 22:11
null
Sterling (középen) mindent megtesz az Arsenal ellen a hétvégén (Fotó: Reuters)
Raheem Sterling, a Liverpool és az angol válogatott labdarúgója a BBC-nek adott interjújában megerősítette, hogy elutasította a Mersey-parti együttes heti 100 ezer fontos fizetéssel járó szerződésajánlatát, és a szezon végéig nem is kíván tárgyalni a hosszabbításról.

„Állandóan azt hallom, hogy sorra utasítom vissza a Liverpool ajánlatait. Én, a klub és a képviseletem értekeztünk, de a szezon végéig megszakítottuk a tárgyalásokat – mondta Sterling a BBC-nek. – Idegesítő, hogy állandóan attól hangos a sajtó, hogy aláírok-e, vagy sem.”

„Nem akarom, hogy az emberek azt gondolják rólam, egy pénzéhes húszéves vagyok. Nem a pénzről szól ez az egész, sosem arról szólt. Csak a trófeákra koncentrálok, a címek motiválnak. Nem beszélek arról, hogy milyen autóim lesznek, vagy mennyi házam van, csak arra törekszem, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból. Most a labdarúgásra és a feladataimra koncentrálok, mikor véget ér a szezon, átgondolom a helyzetemet.”

Sterlingnek akad kérője bőven, brit lapértesülések szerint az Arsenal, a Chelsea és a Manchester City is szerződtetné.

„Hízelgő az Arsenal érdeklődése, de próbálom kizárni a pletykákat a fejemből, a játékomra összpontosítok. A következő meccsünkön éppen a londoniakkal mérkőzünk meg, biztosíthatok mindenkit arról, hogy mindent megteszek a győzelemért” – tette hozzá a 20 éves liverpooli kedvenc.

Sterling jelenlegi szerződése 2017-ig tart, heti 35 ezer fontot keres. A 13-szoros válogatott szélső a 2014–2015-ös szezonban negyvenhárom mérkőzésen lépett pályára a Liverpoolban, neve mellett tíz gól és nyolc gólpassz szerepel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik