Liverpool: Klopp érkezik, péntek délelőtt bemutatás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.08. 16:35
Egybehangzó brit sajtóértesülések szerint a Liverpool mindenben megegyezett Jürgen Klopp-pal, a jelenleg csapat nélküli szakember pénteken kora este már megérkezett a szigetországba, a hivatalos bemutatásra péntek délelőtt kerülhet sor. A szakmai stáb négy trénerének a távozását már csütörtökön délután megerősítette a Liverpool.

Klopp állítólag arról tájékoztatta a német újságírókat, hogy megegyezett a feltételekről a „vörösökkel”, és hároméves szerződést fog aláírni. A 48 éves szakember ezért Liverpoolba repül, és miután aláírja a kontraktust, ezt már akár este bejelenthetik.

A hivatalos sajtótájékoztatóra péntek délelőtt (magyar idő szerint) 11 órakor kerül sor, az első edzését jövő héten tarthatja az együttesnek. Klopp várhatóan magával viszi korábbi kollégáit, Zeljko Bubacot és Peter Krawietzet.

A helyük már megvan: a Liverpool hivatalos honlapján jelentette, hogy távozott posztjáról az első gárda edzői stábja: Sean O'Driscoll, Gary McAllister, Glen Driscoll és Chris Davies. A négy szakember közül egyedül Gary McAllister marad a klubnál, de nagyköveti teendőket tölt be a jövőben, és nem az első csapat mellett dolgozik.

A hírek szerint Klopp hároméves szerződést ír alá.

 



 

A Borussia Dortmundtól távozó német szakember hosszú hónapok óta „munkanélküli”, amit elmondása szerint nagyon élvez.

A korábbi BVB-mester megszerzésére a liverpooli szurkolók külön kampányt indítottak, korábban azt is tervbe vették, hogy Kloppnak öltözve mennek ki az egyik bajnokira, így jelezve a vezetőség felé, váltani kell.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik