Liverpool: Kenny Dalglish elégedett a csapat idényével

Vágólapra másolva!
2012.05.09. 17:52
A Liverpool jelenleg a nyolcadik helyen áll a Premier League-ben, és már csak egy pozíciót ugorhat előre, elveszítette az FA-kupa fináléját – de megnyerte az angol Ligakupát. Kérdéses, elégedettek-e ezzel a teljesítménnyel a tulajdonosok és a szurkolók, a menedzser, Kenny Dalglish mindenesetre az.

„Hat év után nyert a csapat végre egy kupát, nem mellesleg kijutottunk az európai kupaporondra is – így a legutóbbi idény közben kinevezett skót mester. – Közel voltunk az FA-kupa-aranyhoz is, nem is rossz első szezon. Azt hiszem, játékosaim örülnek, hogy ilyen szépen búcsúztak a bajnokságban a hazai pályától, a Chelsea megverésével. Máskor is játszottunk ilyen jól, csak nem járt az eredmény ezzel együtt. A két fiatal, Jonjo Shelvey és Jordan Henderson fantasztikusan játszott, mindketten gólt is tudtak rúgni. Luis Suárez és Andy Carroll is remekelt, nem is tudom, hány helyzetük volt. Jó napot fogtunk ki, elképesztően teljesítettünk."

Kellett is már egy hazai siker, sok góllal: legutóbb 1904-ben zárt saját pályáján ennyire kevés, azaz 24 találattal a Liverpool...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik