Liverpool: ez Klopp véleménye a szurkolók kivonulásáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.08. 18:26
Vakbélgyulladása miatt Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere kihagyta csapata szombati, Sunderland elleni bajnokiját (2–2). A német szakembernek a műtét miatt orvosi felügyeletre lenne még szüksége, ám a hírek szerint saját felelősségére idő előtt elhagyta a kórházat, hogy folytassa munkáját a „vörösöknél”.

Klopp hétfőn már meg is jelent a Liverpool bázisán, és az ott lévő újságíróknak kijelentette, hogy „visszatért a versenybe”. A menedzsert megkérdezték róla, mi a véleménye arról, hogy a Sunderland elleni meccs 77. percében a szurkolók tömegesen kivonultak, mert – mintegy 23 százalékkal – 77 fontra kívánják emelni a jegyárakat.a szurkolók tömegesen kivonultak, mert – mintegy 23 százalékkal – 77 fontra kívánják emelni a jegyárakat.

„Ezt senki sem akarja. Azt szeretnénk, hogy a szurkolók a mérkőzés végéig maradjanak. Ez ügyben még több információra van szükségem – igyekezett kikerülni a kérdést Klopp. – Nem könnyű a helyzetem. De tudom, hogy ez most az én problémám is. Bármit, amit mondok, csak bonyolultabbá teszi a helyzetet.”

A Liverpool 2–0-ra is vezetett a mérkőzésen, de a szurkolók kivonulását követően a kiesés elől menekülő Sunderland egyenlíteni tudott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik