Liverpool: Coutinho szívesen szerződne a Barcához, de...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.07. 17:58
null
Továbbra is kérdés, meddig tart még a huzavona Coutinho ügyében (Fotó: AFP)
Philippe Coutinho szívesen lenne a Barcelona futballistája, azonban nem fogja kikényszeríteni az üzlet létrejöttét a Liverpooltól – értesült róla a Sky Sports.

 

A januárban szerződést hosszabbító Coutinho jól érzi magát a „vörösöknél”, és bár a Barcelona hívására nem mondana nemet, a Sky Sports szerint nem szeretne mindenáron a katalánokhoz távozni.

SZAVAZÁS

Kivel pótolja Neymart a Barcelona?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A brazil klasszist a PSG-hez távozó Neymar utódjának szánják a gránátvörös-kékek, akik egyes források szerint igen közel járnak Coutinho szerződtetéséhez: az ESPN Mexico úgy értesült, hogy akár már hétfőn vagy kedden pont kerülhet az ügy végére, a Barca 100 millió eurót fizethet a támadóért, és már szerdán be is jelentheti a játékost.

Ennek ellentmondanak Jürgen Klopp szavai: a német menedzser pár hete kifakadt a folyamatos pletykák miatt, elmondása szerint Coutinho biztosan nem távozik a liverpooli együttestől.

„A probléma ezzel az egésszel, hogy bármit is mondok, úgy is találnak benne valamit, ami alapján tovább spekulálnak – közölte korábban Klopp. – Ha egyszer azt mondtam, nem eladó, akkor nem eladó. Nincs más mondanivalóm, kész! Ez a klub döntése, ez az én döntésem, ez van.”

„Luís Suárez vagy Raheem Sterling eladásánál én még egyáltalán nem voltam itt, így a két szituációnak semmi köze a jelenlegihez. Fontos pillanathoz érkeztünk: jobbak akarunk lenni és erősödni szeretnénk, ennek érdekében meg kell tartanunk a kulcsjátékosainkat. Ez a válasz.”

„Elmondhatom még hússzor, hogy nem eladó. Nem eladó. Ha kifordítják és másként fogalmazzák meg a kérdést, amire én azt mondom, »Nincs rá biztosíték«, úgy is megírják a saját sztorijaikat, ám ezek engem nem érdekelnek, nem nekem szólnak. Bármi is történik másnál, én azt mondom, nem eladó. Az újságírók azt mondanak, amit akarnak. Az én válaszom: nem eladó.”

Kérdés persze, miként vélekednek a klub vezetői, a fent említett ajánlatra ugyanis közel sem biztos, hogy nemet mondanának liverpooli részről...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik