Liverpool: Coutinho kiakadt, furcsa lépésre szánta el magát?

Vágólapra másolva!
2017.09.05. 19:53
Nem volt titok egy pillanatig sem az átigazolási időszakban, hogy az FC Barcelona szerette volna megszerezni Philippe Coutinhót. A Liverpool támadójáért több ajánlatot is tettek a katalánok, ám végül nem sikerült egyezségre jutniuk a kluboknak. Amit a Spanyolországba vágyódó brazil nehezen visel továbbra is…

„Philippe Coutinho dühe csillapíthatatlan!” – írja Joaquim Piera, a Barcelona ügyeiben általában jól értesült katalán Sport újságírója.„Philippe Coutinho dühe csillapíthatatlan!” – írja Joaquim Piera, a Barcelona ügyeiben általában jól értesült katalán Sport újságírója.

Mint arról beszámoltunk, a gránátvörös-kékek augusztusban három ajánlatot is tettek a támadó középpályásért, az első 80, a második 100, a harmadik 125 millió euróról szólt, de az angol klub mindegyiket visszautasította.

Ezt pedig nehezen viselte a brazil, aki a Liverpool vezetőségével is közölte, menni akar, a Barcelona játékosa akar lenni.

Coutinho állítólag annyira felhúzta magát a döntésen – amiből teljesen kihagyták –, hogy váratlan lépésre szánta el magát: közölte a vezetőséggel, nem hajlandó egyetlen percet sem játszani a Bajnokok Ligájában a „vörösökkel”.

A döntése mögött az áll, hogy bízik benne, januárban sikerül véglegesíteni a transzfert, és szeretne a kieséses szakaszban már a Barcelona mezében pályára lépni a BL-ben. Ezt pedig nem teheti meg, ha a Liverpool pályára küldi a legrangosabb európai kupasorozatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik