nemzetisport.hu 2015.08.27 08:01 Frissítve: 2015.08.27 13:44

Liverpool: Bogdán elmondta, mi kell ahhoz, hogy ő védhessen

Bogdán Ádám, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool kapusa tudja, hogy Simon Mignolet az első számú kapusa a csapatnak, de bízik benne, ha szeptemberben már több fronton (Európa-liga, Ligakupa) kell helytállnia a „vörösöknek”, neki is jut játéklehetőség.

 

„Nincs nagy különbség a munkában, szinte ugyanaz, mint a Boltonnál, de a Liverpoolnál természetesen nagyobbak a lehetőségek – mondta Bogdán Ádám a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. – Többen dolgoznak itt, és magasabb szintet követelnek meg.” 

„Nyilván számítottam rá, hogy Mignolet lesz az első számú kapus, hiszen ismeri a körülményeket, a játékosokat, hozzá van szokva ehhez a tempóhoz. Tudtam, hogy időbe telik, mire ki tudom hívni, de szépen lassan összeáll a kép, sokat fejlődtem erőnlétben, így egyre jobban meg tudom szorongatni.” 

„Szeptemberben sűrűsödik a program, addigra szeretnék azon a szinten lenni, hogy én védhessem a csapat kapuját. Már látom és érzem is a fejlődést, boldog vagyok, hiszen mindennap tudom, miben kell előrébb jutnom.”

Bogdán Ádám tagja Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány bő keretének, és reménykedik benne, hogy Románia és Észak-Írország ellen lehetőséghez jut.

„Nem tudom, mi lesz. Nyilván bízom benne, hogy benne leszek a szűk keretben, ha ez sikerül, akkor az edzéseken szeretném bizonyítani, lehet számítani rám. Ennél természetesen fontosabb, hogy a két meccsen jó teljesítményt nyújtsunk.” 

2020.05.25 12:01:21

Angol labdarúgás GALAMBOS DÁNIEL (KÉPES SPORT)

„Hét-nyolc évesen csatárt játszottam, és mindig Michael Owennek képzeltem magam.”

2020.05.26 14:38:31

Angol labdarúgás NAGY PÉTER

Szálas Zoltán az angol futballisták különleges étrendjéről, a Premier League-ben megszokott menetrendről és a gyökeresen megváltozott körülményekről.

2020.05.18 22:55:07

Angol labdarúgás DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A rászakadt jólét és luxus torzíthatja az egyéniségét.

2020.05.09 11:13:39

Angol labdarúgás GALAMBOS DÁNIEL (Képes Sport)

A Liverpoollal megnyerte a BL-t és a klubvilágbajnokságot, alanyi jogon az Afrika legjobbjának járó díjat.

2020.05.08 23:22:52

Angol labdarúgás SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Elegendő indok-e, hogy cirkusz kell a négy fal közé zárt, egyre fáradó népnek?