Liverpool: bajban Bogdánék? Klopp Barcelonából hozhat kapust

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.24. 10:23
null
Jürgen Klopp új kapust szerződtetne – bajban Bogdán Ádámék? (Fotó: channelnewsasia.com)
Sajtóhírek szerint Marc-André ter Stegen, a spanyol élvonalbeli FC Barcelona német labdarúgója a szezon végén elhagyja a katalán együttest, s lehet, hogy a Bogdán Ádámot is soraiban tudó Liverpoolhoz szerződik.

 

A Marca spanyol sportnapilap azt írja, Ter Stegennek elege lett abból, hogy Luis Enrique elképzeléseiben az esetek többségében csak a kispadon kap helyet. A Barca vezetőedzője általában a chilei Claudio Bravónak szavaz bizalmat a kapuban. Így volt ez a klubvilágbajnokságon is: az elődöntőben és a fináléban – amelyet a Barcelona 3–0-ra megnyert a River Plate ellen – Bravo nevével kezdődött a gránátvörös-kékek összeállítása. A Marca szerint az aranyérmek átvétele után Ter Stegen – társaival ellentétben – nem volt euforikus hangulatban, bosszús volt, mert egyik mérkőzésen sem kapott lehetőséget.

A 23 éves kapuvédő szeretne rendszeresen szóhoz jutni a német válogatottban, ehhez pedig több játéklehetőségre van szüksége klubjában.

A goal.com tudni véli, hogy Jürgen Klopp, az angol első osztályú Liverpool német menedzsere kapust keres, mert a belga Simon Mignolet és a magyar válogatott Bogdán Ádám sem nyújt megfelelő teljesítményt a szezon során.

Jó eséllyel pletykáról van szó, de a sajtó máris összeboronálta Ter Stegent és a Liverpoolt, nem kizárt, hogy lesznek még ehhez hasonló hírek a kapusról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik