Liverpool: A Real Madrid is figyeli Sterlinget - Zidane

Vágólapra másolva!
2015.04.06. 21:38
A Real Madrid tartalékcsapatát, a Castillát irányító Zinedine Zidane szerint a királyi gárda nyomon követi a világ legjobb tehetségeit, köztük Raheem Sterlinget, a Premier League-ben szereplő Liverpool angol válogatott szélsőjét is.

„Ismerjük Sterlinget, természetesen figyelemmel kísérjük a pályafutását – idézi Zidane-t a Daily Mail. – Csak néhány olyan játékos van a világon, aki erősítheti a Real Madrid keretét, így értelemszerűen követjük a kiemelkedő fiatal játékosok fejlődését.”Zidane-t a Daily Mail. – Csak néhány olyan játékos van a világon, aki erősítheti a Real Madrid keretét, így értelemszerűen követjük a kiemelkedő fiatal játékosok fejlődését.”

„Gareth Bale-t egy évig figyeltettük, így történt ez Iscóval és Raphaël Varane-nal is. Rengeteg ifjú tehetséget tart szemmel a Real Madrid, ha úgy érezzük, segíteni tudnak a csapaton, akkor felvesszük a kapcsolatot a klubjukkal.”

Mint arról beszámoltunk, Sterling elutasította a Liverpool heti 100 ezer fontos fizetéssel járó szerződésajánlatát, és a szezon végéig már nem tárgyal a Mersey-parti együttessel.

Brit sajtóértesülések szerint az Arsenal, a Manchester City és a Chelsea is bejelentkezett már a mértékadó Transfermarkt által 26.4 millió fontra taksált szélsőért, de Brendan Rodgers menedzser kijelentette, nem hajlandó megválni a 20 éves játékostól, aki hízelgőnek találta az „ágyúsok” érdeklődését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik