Liverpool: a korábbi játékos szerint Sterling távozik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.13. 12:33
Phil Thompson, a Premier League-ben szereplő Liverpool korábbi védője úgy gondolja, a csapat 20 éves angol sztárja, Raheem Sterling már a nyáron elhagyja a klubot.
Mint arról beszámoltunk, Raheem Sterling elutasította a Liverpool heti 100 ezer fontos fizetéssel járó szerződésajánlatát, és a szezon végéig már nem tárgyal a Mersey-parti együttessel, döntése pedig hatalmas felháborodást váltott ki a klubnál és a szurkolók körében is.

A 20 éves támadó azt is elismerte, rendkívül hízelgő számára a rivális Arsenal megkeresése, de a játékost összeboronálták már a Manchester Cityvel és a Real Madriddal is.

Phil Thompson, aki 1971 és 1984 között a Liverpoolt erősítette – és jelenleg többek között a Sky Sports szakértője –, úgy gondolja, Sterling már ezen a nyáron elhagyja a Poolt.

„Nem úgy néz ki, hogy marad. Bonyolult a helyzete. Jól látható jelei vannak, hogy készen áll rá, hogy elhagyja a klubot” – vélekedett Thompson.

„De ha marad, meglátásom szerint a szélen kellene játszania. Nem hinném, hogy a Liverpoolnak első számú csatárként kellene tekintenie rá, mert nem született gólvágó. A csapatnak olyan játékosra van szüksége, aki minimum tizenöt gólt rúg szezononként, vagy képes huszonötször a hálóba találni, de Sterlingben ez nincs benne. Persze nagy erősítést jelentett, jól is ment neki a játék, sokszor segítette a »vörösöket«, de mindenki láthatta, hogy nem elég erős csatárnak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik