Leicester: segítenének Mahreznek; Guardiola sejtelmesen fogalmazott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.01. 13:38
null
Mahrez a nyárig biztosan marad a Leicesternél (Fotó: AFP)
Claude Puel, a Leicester City labdarúgócsapatának menedzsere azt ígéri, mindenben segítenek Rijad Mahreznek, hogy visszanyerje játékkedvét a Manchester Cityhez való szerződés elmaradása után.

 

Az angol sajtóban kedd este robbant a hír, mely szerint a Manchester City 50 milliós ajánlatot tett a Leicester Citynek Rijad Mahrezért – később kiderült, hogy formális, írott ajánlat nem volt –, a „rókák” azonban elutasították a bajnokság éllovasának közeledését.

Az algériainak több sem kellett, tavaly május után ismét átadólistára kérte magát, és bár a manchesteri együttes hajlandó lett volna 65 millió fontot és egy játékost adni a szélsőért, a Leicester kevesellte az összeget, 95 milliót szeretett volna kapni a meg nem nevezett futballista mellett.

„Nehéz időszak volt ez Mahrez számára – mondta Claude Puel, a Leicester City menedzsere. – Bízom benne, hogy mosollyal az arcán tér vissza közénk, illetve megfelelő játékkedvvel, hogy ismét a csapattársaival játszhat együtt. Lehetséges, hogy némiképp csalódott lesz, de a játékosok segítenek neki a visszatérésben.”

A 27. életévét februárban betöltő futballista nem volt ott a Leicester City edzőközpontjában kedden, és a csapattal sem utazott el Liverpoolba az Everton elleni szerdai bajnokira.

„Néhány napig még nehéz lesz neki, de az a fontos, hogy maradt, így reménykedhetünk abban, hogy a visszatérése után ismét megmutatja, milyen minőséget képvisel.”

Szintén megszólalt az üggyel kapcsolatban a Manchester Cityt irányító Pep Guardiola, aki a West Bromwich Albion elleni siker után elárulta, valóban tettek ajánlatot Mahrezért.

„Ő a Leicester City játékosa. Mindenki tudja, hogy megpróbáltuk szerződtetni, de jelen pillanatban nem engedhetjük meg magunknak, hogy megadjuk, amit kérnek. A nyáron és most is próbálkoztunk, de bezárták előttünk az ajtót. Meglátjuk, mi történik majd a nyáron” – fogalmazott sejtelmesen a spanyol szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik