Leicester: lemondtak Mahrezről, már tudják, hol folytatja?

Vágólapra másolva!
2016.02.22. 19:42
Az angol lapok újabb célállomást találtak Rijad Mahreznek, a Leicester City futballistájának. A berobbanó középpályásról klubja állítólag már le is mondott, biztosak benne, a nyáron vált az algériai.

Az Angliában szárnyaló, a Premier League tabelláját továbbra is vezető Leicester többek közt Mahreznek köszönheti remek teljesítményét, az algériai válogatott középpályás a 2015–2016-os idényben már 14 gólnál és 9 asszisztnál jár a bajnokságban.

Nem csoda, hogy több európai topcsapattal is összeboronálták a középpályást, legutóbb a Juventus érdeklődéséről lehetett hallani Olaszországban.

Angol lapértesülések szerint a Leicester már megbarátkozott a gondolattal, hogy távozik Mahrez, sőt, már azt is tudják, hol köthet ki játékosuk.

A Daily Mirror beszámolója szerint a Barcelona is kopogtatott az ajtón a játékosért, és bár nem a katalánoké a legmeggyőzőbb ajánlat, a középpályás a gránátvörös-kékekhez vágyik, ezzel pedig el is dőlt a sorsa.

Az angolok arról írnak, hogy a Leicester az idény végéhez közeledve még leül tárgyalni a szerződéshosszabbításról Mahrezzel, ám ahhoz, hogy meggyőzzék játékosukat, az kellene, hogy a Barcelona visszamondja ajánlatát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik