PL: várható volt; egy európai topcsapat kinézte Mahrezt?

Vágólapra másolva!
2016.02.15. 17:45
Olasz lapértesülések szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester Cityben az idényben remekül futballozó Rijad Mahrezt kinézte egy európai topcsapat.

Az Angliában szárnyaló, a Premier League tabelláját továbbra is vezető Leicester többek közt Mahreznek köszönheti remek teljesítményét, az algériai válogatott középpályás a 2015–2016-os idényben már 14 gólnál és 10 asszisztnál jár a bajnokságban.

Várható volt, hogy előbb-utóbb egy topcsapat kopogtat a „rókák” ajtaján. Olasz sajtóhírek szerint most eljött a pillanat, a Juventus bejelentkezett Mahrezért.

A calciomercato.com úgy tudja, a torinóiak már fel is keresték a középpályás menedzsmentjét, és feltették a kérdést, hajlandó lenne-e a nyáron a „zebrákhoz” szerződni.

Nagyot fordult a világ a középpályással, a Leicester 2014 januárjában 500 ezer euróért vásárolta meg, most azonban már 20 millió eurós vételárról cikkeznek Olaszországban és Angliában.

Mahrezre most rövid pihenő vár, a középpályás legközelebb február 27-én, a Norwich elleni bajnokin bizonyíthat, ahol az oddsok alapján egy Leicester-gólzápor is benne van a pakliban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik