Leicester City: kiderült, kik voltak ott a lezuhant gépen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.29. 12:03
A brit légibaleset-kivizsgáló szervezet, az Air Accidents Investigation Branch megnevezte azt az öt embert, aki életét vesztette a szombati helikopter-balesetben.

A Leicester City a West Hammel játszott a King Power Stadionban, és miután a találkozó 1–1-es döntetlennel zárult, Vichai Srivaddhanaprabha magángépe felszállt a stadionból. Néhány pillanattal később azonban lezuhant az aréna melletti parkolóba, s a földnek csapódva kigyulladt. A Leicester City a West Hammel játszott a King Power Stadionban, és miután a találkozó 1–1-es döntetlennel zárult, Vichai Srivaddhanaprabha magángépe felszállt a stadionból. Néhány pillanattal később azonban lezuhant az aréna melletti parkolóba, s a földnek csapódva kigyulladt.

Az elmúlt 24 órában több sajtóhír is megjelent az áldozatok számáról, személyéről. Ahogyan arra a Leicester-szurkolók már felkészültek, a klub vasárnap este bejelentette, hogy az öt utasból senki sem élte túl a balesetet – köztük a csapat tulajdonosa sem.

Hétfőn a brit légibaleset-kivizsgáló szervezet közleményéből kiderült, hogy Srivaddhanaprabha mellett Eric Swaffer pilóta, az ő partnere, Izabela Roza Lechowicz másodpilóta, valamint a tulajdonos stábjának két tagja, Nursara Suknamai és Kaveporn Punpare volt ott a gépen. Sokáig azt gyanították, hogy Srivaddhanaprabha lánya is az áldozatok között volt, ez immár biztosan kizárható.

A nyomozás továbbra is folyamatban van, hivatalos információt még nem adtak ki arról, hogy miért zuhant le a helikopter.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik