Leicester: a korábbi angol szövetségi kapitány érkezhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.01. 16:21
A BBC értesülései szerint elképzelhető, hogy Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya veszi át a Leicester City irányítását.

A BBC beszámolója szerint a 69 éves tréner mellett több potenciális jelölt is van a Leicester City kispadjára, Hodgsonnal egyelőre csak informális megbeszéléseket folytattak a PL-címvédő együttes vezetői. Többek között az is elképzelhető, hogy a Claudio Ranieri menesztése után beugró és a csapatot a Liverpool ellen győzelemre vezető Craig Shakespeare folytathatja a munkát a szezon végéig.Liverpool ellen győzelemre vezető Craig Shakespeare folytathatja a munkát a szezon végéig.

A beugró edző esetleges maradását erősíti Danny Simpson nyilatkozata is, a védő szerint Shakespeare „jó edző és jó srác”, valamint „egyszerű és alapvető dolgokat kér tőlük”.

Roy Hodgson legutóbb – 2012 óta – az angol válogatottat irányította: a háromoroszlánosokat pontvesztés nélkül vezette ki a 2016-os Európa-bajnokságra, amelyen azonban a nyolcaddöntőben nagy meglepetést keltve, Izland ellen búcsúzott csapatával. A kiesést követően Hodgson lemondott, azóta nem vállalt munkát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik