Kép: nem hiszi el, ki tűnt fel a Manchester United edzésén!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.31. 13:20
Bastian Schweinsteiger.

A hír már azért is érdekes lehet az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő „vörös ördögök” rajongóinak, mert José Mourinho menedzser többször utalt már rá, nem számol a világbajnok német középpályással.

Schweinsteiger 2015 nyarán igazolt a „vörös ördögökhöz”, de Louis van Gaal távozásával és portugál utódja érkezésével teljesen kiszorult a csapatból, amelyben az előző idényben 31 találkozón szerepelt. Nyáron már a tartalékcsapattal kellett edzenie, majd az Európa-liga keretbe sem nevezte klubja. José Mourinho menedzser többször utalt már rá, nem számol a világbajnok német középpályással.

Schweinsteiger 2015 nyarán igazolt a „vörös ördögökhöz”, de Louis van Gaal távozásával és portugál utódja érkezésével teljesen kiszorult a csapatból, amelyben az előző idényben 31 találkozón szerepelt. Nyáron már a tartalékcsapattal kellett edzenie, majd az Európa-liga keretbe sem nevezte klubja.

Az MU-nál nemrég tartották a csapat tagjainak portréfotózását, de Bastian Schweinsteigert nem hívták meg a carringtoni edzőközpontban tartott eseményre. 25 futballista és az edzői stáb viszont jelen volt.

 



(Forrás_ manutd.com)
(Forrás_ manutd.com)

(Forrás_ manutd.com)
(Forrás_ manutd.com)

(Forrás_ manutd.com)
(Forrás_ manutd.com)



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik