nemzetisport.hu 2019.06.25 16:30 Frissítve: 2019.06.25 17:18

Játékossors: Totti visszatérhet a pályára, egy angol csapat hívja!

Több mint két éve már, hogy Francesco Totti bejelentette a visszavonulását és elbúcsúzott az AS Roma futballcsapatának szurkolóitól, s a pályától. Most viszont teljesen váratlanul felvetődött a pletyka: Totti mégis visszatérhet a nyugdíjból!

 

Ha mondjuk egy angol lapban olvassuk, hogy Francesco Totti a Leeds United játékosa lehet, valószínűleg csak legyintünk egyet, és csupán annyit mondunk, itt egy újabb őrült pletyka, amelynek semmi valóságalapja.

A hír azonban Totti korábbi csapattársától és jó barátjától, a hétszeres olasz válogatott csatártól, Marco Borriellótól érkezett.

„Tottinak nagyon fáj, ahogy az AS Románál bántak vele, de pont emiatt jutott arra a döntésre, hogy fel kell tűrnie az ingujját és új kalandba kell belevágnia. Hogy mit fog csinálni? Nem tudom. Azt viszont igen, hogy egy angol együttestől kapott egy ajánlatot, hogy visszatérjen a pályára…” – mondta a Sky Italiának Borriello, majd persze nem sokkal később az is kiderült, az angol másodosztályban szereplő Leeds Unitedről van szó.

Totti visszatér a pályára? (Fotó: AFP)

A beszámolók szerint az angolok nagyon komolyan gondolják, hogy szerződtessék a 42 éves legendát, és amellett, hogy a klub vezetősége már tett is az olasznak egy konkrét ajánlatot, Marcelo Bielsa, a Leeds menedzsere is leült Tottival.

Az argentin edző hosszan ecsetelte, milyen szerep várna rá az együttesnél, amelynél a Premier League-be jutás az egyértelmű cél.

Mint arról nemrég beszámoltunk, a játékosként 1992 és 2017 között az AS Romát erősítő Totti visszavonulása után az igazgatóság tagjaként tevékenykedett tovább a klubnál, majd miután úgy érezte, semmibe sincs beleszólása és a döntésekből rendre kihagyták, sajtótájékoztatón bejelentette: távozik a Romától, így jelenleg nincs munkája.

Az utóbbi napokban nem ez volt az első érdekes átigazolási hír a Leeds háza tájáról, állítólag ugyanis egy másik ikont, Gianluigi Buffont is szívesen látnák a csapatnál.

2020.06.03 17:30:41

Angol labdarúgás GALAMBOS DÁNIEL (Képes Sport)

A Képes Sport tízes listát állított össze az angol élvonal elmúlt 25 évének legjobbjaiból.

2020.05.25 12:01:21

Angol labdarúgás GALAMBOS DÁNIEL (KÉPES SPORT)

„Hét-nyolc évesen csatárt játszottam, és mindig Michael Owennek képzeltem magam.”

2020.05.26 14:38:31

Angol labdarúgás NAGY PÉTER

Szálas Zoltán az angol futballisták különleges étrendjéről, a Premier League-ben megszokott menetrendről és a gyökeresen megváltozott körülményekről.

2020.05.18 22:55:07

Angol labdarúgás DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A rászakadt jólét és luxus torzíthatja az egyéniségét.

2020.05.09 11:13:39

Angol labdarúgás GALAMBOS DÁNIEL (Képes Sport)

A Liverpoollal megnyerte a BL-t és a klubvilágbajnokságot, alanyi jogon az Afrika legjobbjának járó díjat.