Hull: a klub 9 millió fontos ajánlatot tett – nem Nikolicsért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.17. 14:17
Angol sajtóértesülések szerint a Premier League egyik újonca, a Nikolics Nemanja iránt is érdeklődő Hull City kilencmillió fontos ajánlatot tett a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lorient kameruni válogatott csatáráért, Benjamin Moukandjóért.

A Nemzeti Sport Online múlt heti értesülései szerint a Legia Warszawa és a Hull City között előrehaladott tárgyalások folynak Nikolics Nemanja átigazolása ügyében, ám Filipovics Vladan, a játékos menedzsere elárulta, a magyar válogatott támadó kapcsán további két csapat is képben van.A Nemzeti Sport Online múlt heti értesülései szerint a Legia Warszawa és a Hull City között előrehaladott tárgyalások folynak Nikolics Nemanja átigazolása ügyében, ám Filipovics Vladan, a játékos menedzsere elárulta, a magyar válogatott támadó kapcsán további két csapat is képben van.

A Daily Mail úgy tudja, a Hull City szeretné minél hamarabb megerősíteni és bővíteni a keretét, hiszen a Leicester City elleni szezonnyitó során (2–1) az első csapatból mindössze 13-an voltak hadra foghatók, és a „tigrisek” csere nélkül játszották végig a meccset.

A Hull City legújabb kiszemeltje a Ligue 1-ben szereplő Lorient kameruni csatára, Benjamin Moukandjo, aki az előző szezonban 31 francia bajnoki mérkőzésen 13 gólt szerzett, míg a Ligue 1 jelenlegi kiírásának első fordulójában duplázott. A 27 esztendős játékosért az angol klub állítólag 9 millió fontos ajánlatot tett.

A hulldailymail.co.uk oldalon időközben megjelent egy cikk, amely azt boncolgatja, hogy Nikolics lehet-e a megoldás a Hull City problémáira. A szerző Jamie Vardyhoz hasonlítja a magyar támadót, akinek a szerződtetését a honlapon szavazó szurkolók 84 százaléka támogatja.

Moukandjóval ellentétben Nikolicsra a Hull a hírek szerint „csak” két és fél millió fontot áldozna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik