Man. City: New York-i balhé, Lampard sosem volt a klubé

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.09. 12:57
Hivatalosan is az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City futballistája Frank Lampard, akinek a játékjogát sosem birtokolta a New York City FC – számolt be az angol liga kommunikációs osztálya.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Manchester City a szezon végéig hosszabbított Frank Lamparddal, aki így a korábbi megállapodás ellenére nem a New York City FC-vel kezdi el az MLS 2015-ös idényét.Amint arról korábban beszámoltunk, a Manchester City a szezon végéig hosszabbított Frank Lamparddal, aki így a korábbi megállapodás ellenére nem a New York City FC-vel kezdi el az MLS 2015-ös idényét.

Újabb csavar a történetben: Lampard sosem volt a NYCFC játékosa. Erről a Premier League vezetősége adott ki közleményt, miután megkérte a klubot, hogy részletes tájékoztatást adjon Frank Lampard jelenlegi játékengedélyéről.

Az angol liga által megjelentetett beszámoló szerint az angol középpályás a Manchester City játékosa, és papíron jelenleg nincs semmilyen kapcsolata az amerikai New York City FC-vel.

Mondanunk sem kell, az MLS-ben első szezonjára készülő klub drukkerei azonnal fellázadtak, és attól tartanak, sosem fog New Yorkban futballozni Lampard.

„Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba. Amikor elhagytam a Chelsea-t, elfogadtam a New York City FC ajánlatát, ám a szezon kezdetéig esélyem volt a Manchester Cityvel készülni, erre pedig nem mondhattam nemet. Úgy alakult, hogy a Manchesterben töltött időm meghosszabbodott, ám ez nem változtat a terveimen. A PL-szezon végeztél az Egyesült Államokban futballozom” – írta ki péntek délután a Facebook-oldalára Lampard.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik