Chelsea: Úgy tűnik, még sincs itt a világvége - Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.22. 13:59
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere a Fulham ellen 2–0-ra megnyert angol bajnoki utáni sajtótájékoztatón értékelte együttes játékát, és elmondta, a sok negatív kritika ellenére sikeresnek értékeli a bajnoki rajtot.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a négy mérkőzés óta nyeretlen londoniak hazai pályán 2–0-ra legyőzték szombaton a Fulhamet, így a bajnoki tabellán megelőzték a korábban botló Liverpoolt, és az élre álltak.Ahogy arról korábban beszámoltunk, a négy mérkőzés óta nyeretlen londoniak hazai pályán 2–0-ra legyőzték szombaton a Fulhamet, így a bajnoki tabellán megelőzték a korábban botló Liverpoolt, és az élre álltak.

„Hogy a mostani győzelem előtt hogy játszottunk? Borzalmasan. Legalábbis ezt olvastam. Úgy tűnik azonban, hogy még sincs itt a világvége. Nehezen kezdtünk persze, és rengeteg negatív kritikát kaptunk, de ma mégis úgy fekhetek le aludni, hogy a tabellán senki sincs előttünk. Szeretem, amikor a játékosok bebizonyítják, hogy tévedtem” – utalt a mérkőzés előtti nyilatkozatára José Mourinho.

A portugál arra is kitért, hogy miért nem játszott a sokak által a Chelsea kezdőjébe követelt Juan Mata.

„Matának sokkal kiegyensúlyozottabban kell futballoznia, és többet kell dolgoznia a labdavesztések után. Remélem, ő is bizonyítja majd, hogy tévedtem vele kapcsolatban. Borzasztóan örülnék, ha így lenne, de egyelőre az a feladata, hogy megtanuljon az én szabályaim szerint játszani” – tette hozzá Mourinho.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik