Chelsea: „Lehet, hogy holnap kikapunk, ami nagy sztori lenne”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.20. 20:12
José Mourinho, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea menedzsere a Fulham elleni mérkőzést felvezető sajtótájékoztatóján elmondta, hogy nem tetszett neki a „kékek” elmúlt években mutatott játéka, így játékosainak időre van szüksége, hogy alkalmazkodjanak az elképzeléseihez.

„Nem tetszett, ahogy a Chelsea a legutóbbi években játszott. A klub működése sem nyerte el a tetszésemet, változtatásokat szeretnénk eszközölni – kezdte a portugál szakember. – Ha valami különlegeset akarsz építeni, és a játékosoknak alkalmazkodnia kell, akkor nehezebb a dolgod.”

Mourinho kitért a Fulham elleni szombati bajnokira is.

„Lehet, hogy holnap három-nullára nyerünk a Fulham ellen, és minden tökéletes lesz, de az is elképzelhető, hogy négy év és kétszáz bajnoki meccs után ismét kikapunk hazai pályán, ami nagy sztori lenne” – utalt az 50 esztendős tréner arra a nem mindennapi teljesítményre, hogy a Stamford Bridge-en még nem szenvedett vereséget bajnokin a Chelsea-vel.

„Ha holnap kilenc emberrel beállunk védekezni, várunk az ellenfél hibájára és egy góllal nyerünk, akkor nem leszek elégedett. Sok munka vár még ránk. Az egyetlen dolog, amit tehetek, hogy bízom a játékosaimban, és várom, hogy jöjjenek az eredmények” – folytatta a Porto, az Internazionale és a Real Madrid korábbi vezetőedzője, végül lecsillapította a kedélyeket a Baseltől elszenvedett 2–1-es BL-vereség után.

„Semmit nem veszítettünk el. Szeretitek összehasonlítani a dolgokat, de mi nem lettünk a csoportharmadikok, nem kerültünk át az Európa-ligába, és nem végeztünk a bajnokság harmadik helyén” – utalt arra Mourinho, hogy hosszú még a szezon.

A Premier League ötödik fordulójában rendezendő Chelsea–Fulham összecsapás szombaton 18.30 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik