Chelsea: Sarri tagadja, hogy felvette a kapcsolatot a Romával

Vágólapra másolva!
2019.02.22. 12:24
null
Sarri tovább küzd a helyéért (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli Chelsea menedzsere, Maurizio Sarri a 3-0-s Európa-liga-győzelem utáni sajtótájékoztatón elhessegette az olasz média találgatásait, mi szerint ő távozna a szezon végeztével és továbbállna az AS Romához. A 60 éves szakember kommentálta a fiatal játékosa, Callum Hudson-Odoi körül kialakult helyzetet is. 

A Chelsea csütörtökön 3–0-ra legyőzte a svéd Malmőt, így kettős sikerrel vette a párharcot és jutott be az Európa-liga nyolcaddöntőjébe. A mérkőzés után a Chelsea vezetőedzőjét, Maurizio Sarrit arról kérdezték, hogy tényleg találkozott-e a napokban a Roma elnökével, James Pallottával.

„Persze, hogy nem. Szerződésem van a Chelsea-vel a következő szezon végéig, szóval ez képtelenség.”

Továbbá a 18 éves angol támadó, Hudson-Odoi kevés Premier League-szerepléséről is érdeklődtek nála.

„Meg kell érteniük, hogy ugyanabban a pozícióban játszik Pedro, Willian és Hazard is, szóval nem egyszerű egymás utáni lehetőségeket biztosítani egy olyan fiatal játékosnak, mint neki. Viszont szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy Callum már tizennégy tétmeccsnél jár az idényben. Nincs még egy tizennyolc éves játékos Angliában, aki ennyivel rendelkezne valamelyik felnőttcsapatban. Úgy érzem, helyesen használjuk jelenleg. Ha folyamatos játékot akarnék biztosítani neki, akkor muszáj lenne eladni egy másik szélsőt” – nyilatkozta Sarri.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik