Chelsea: Mourinho Bale-t akarja; szenzációs ajánlat várható?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.13. 10:21
null
Bale-nek máris elege lett a madridi kalandból? Egyelőre nehéz elhinni a pletykákat (Fotó: Action Images, archív)
Olasz sajtóhírek szerint José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere szeretné a londoniaknál tudni a Real Madrid 2013-ban szerződtetett walesi klasszisát, Gareth Bale-t.

Bár a Real Madrid háza tájáról mostanában ritkán hallani kritikát, ha Gareth Bale-ről van szó, az angol és olasz lapok valamit tudhatnak, ugyanis az utóbbi hetekben egyre többször kerül terítékre a walesi átigazolása.

Korábbi angol pletykák szerint a Manchester United élénken érdeklődik Bale iránt, a britek ugyanis már tudni vélik, hogy a 90 és 100 millió euró közötti összegért szerződtetett szélső Carlo Ancelotti kezei alatt nem találja a helyét Madridban.

Sorra jönnek a hihetetlenebbnél hihetetlenebb pletykák. Először az angolok egy Di María–Bale cserét éreztek a levegőben, majd az olasz sajtó segítségével most José Mourinho is bekapcsolódott a történetbe.

A Tuttomercatoweb állítása szerint a Chelsea portugál menedzsere minden követ megmozgat, hogy 2016-ban – vagy ha minden jól megy, akár már 2015 nyarán – lecsaphasson a villámléptű játékosra. A londoniak nem spórolnak, sajtóhírek szerint „szenzációs” ajánlattal készülnek meglágyítani a madridi szíveket az átigazolási időszakban.

Az angolok által hatalmas túlzással „kegyvesztettnek” bélyegzett Bale a 2014–2015-ös szezonban nyolc bajnokin és három BL-meccsen lépett pályára a blancók mezében, ezeken összesen hat gólt szerzett, és négy asszisztot osztott ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik