Real Madrid: „Bale-Di María csere? Hatalmas őrültség!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.12. 12:42
null
Volt, amikor együtt küzdött a két játékos a Real sikeréért (Fotó: Reuters)
Gareth Bale ügynöke elmondta, semmi alapja sincsen azoknak a pletykáknak, melyek szerint a walesi labdarúgó visszatérne a Premier League-be.

Őrült pletykák járták végig az angol sportsajtót az elmúlt napokban. Néhány oldal már tényként közölte, hogy Gareth Bale visszatér a Premier League-be, és a Manchester Unitedben folytatja pályafutását. Ám ennél hihetetlenebb információkkal is szolgáltak, konkrétan azzal, hogy Carlo Ancelotti már a jövő nyáron szeretné visszavinni a Real Madridhoz Ángel Di Maríát, aki alig három hónapja igazolt át a királyiaktól a „vörös ördögökhöz”.

Nem kellett sok a leleményes hírportáloknak, máris összeboronálták a két információt: jövő nyáron Bale–Di María cserét hajt végre a két klub! David Mannaseh, a walesi szélső ügynöke ezért nyilatkozatot tett, melyben rövidre zárta a híresztelések folyamát.

„Elképesztőek ezek a pletykák, hatalmas őrültség az egész! – mondta Mannaseh. – Teljességgel ki van zárva, hogy Bale visszatér a Premier League-be, nagyon jól érzi magát Madridban. A Real mezét szeretné hordani a következő években, nem lesz semmilyen csereüzlet a Manchester Uniteddel.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik