Chelsea: már Conte utódját keresik, sztáredző érkezhet – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.05. 09:08
A The Times pénteken arról számolt be, hogy az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea Diego Simeonét nézte ki a klub következő menedzserének. A cikk szerint a jelenleg az Atlético Madridot irányító szakember a nyáron válthatja Antonio Contét.

Nem ez az első eset az angol sajtóban, amikor az olasz tréner esetleges távozása kerül terítékre. Korábban olyan hírek is megjelentek, melyek szerint Conte nem érzi jól magát Angliában és visszavágyik Olaszországba.

A The Times kiemeli, hogy a Chelsea nem szeretné meneszteni a 48 éves edzőt, aki azonban állítólag az egyesület átigazolási politikájával és a menedzsment struktúrájával nem egészen van kibékülve, ez lehetne az esetleges szakítás fő oka.

A lap mindeközben arról is ír, hogy az angolok már az utódon is gondolkoznak: az első számú kiszemelt Diego Simeone. A 47 éves argentin 2011 decembere óta irányítja az Atléticót, jelenlegi szerződése 2020-ig érvényes, így minden bizonnyal jól a zsebébe kell nyúlnia annak a klubnak, amely szeretné kivásárolni őt.

A madridi gárda és a Chelsea egy csoportban szerepelt a Bajnokok Ligája jelenlegi idényében. A spanyolok hazai pályán kikaptak, idegenben ikszeltek Conte csapatával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik