Chelsea: két név Conte listáján – szétszedné a Juve riválisát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.01. 10:35
Antonio Conte egyre közelebb kerül a Premier League-hez, és az angol sajtó egyre több információt oszt meg az olasz edző és a Chelsea kapcsolatáról. A hírek szerint a 2016–2017-es szezontól Conte veszi át a londoniak irányítását Guus Hiddinktől. Hivatalos megerősítés egyelőre nincs.

A The Guardian pénteken Conte lehetséges fizetéséről írt, míg kedden a The Times már a nyári átigazolásokról. A The Guardian pénteken Conte lehetséges fizetéséről írt, míg kedden a The Times már a nyári átigazolásokról.

A jelenleg az olasz labdarúgó válogatottat irányító szakember elsősorban a Chelsea középpályáját erősítené meg. Két célpontja van, mindkettő a Serie A-ban, Conte korábbi csapata, a Juventus riválisánál játszik.

Név szerint Miralem Pjanic és Radja Nainggolan a The Times cikkében említett két Roma-futballista.

A kulcspasszok és szabadrúgások mesterét, a bosnyák Pjanicot állítólag már akkor figyelte a Chelsea, amikor még a Lyonban szerepelt, Carlo Ancelotti szerette volna szerződtetni, de nem jött össze az üzlet. Radja Nainggolan remek labdaszerző középpályás, aki a pálya minden pontján feltűnik, és a támadásokhoz is gyakran csatlakozik.

A The Times megjegyzi azt is, hogy Conte még nem találkozott személyesen Roman Abramoviccsal, a Chelsea elnökével. A klub részéről egy sportigazgató, míg az olasz oldaláról ügynöke vett részt az első tárgyalásokon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik