Chelsea: Costa és Hazard is búcsút int a nyáron?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.11. 09:56
null
Costa és Hazard is távozhat a nyáron a Chelsea-től (Fotó: AFP)
Angol sajtóhírek szerint a nyáron távozhat az angol élvonalbeli (Premier League) Chelsea két sztárja, Diego Costa és Eden Hazard is. Mindkét játékost több klubbal összeboronálta már a nemzetközi sajtó, eladásukból hatalmas összeget kaszálhat a londoni csapat.

 

Diego Costa 17 találattal negyedik a Premier League góllövőlistáján, a Chelsea hét ponttal vezeti a tabellát a Tottenham előtt, a spanyol csatár mégsem érzi teljesen jól magát Londonban. Az Express információi szerint Costának nincs ínyére a változékony szigetországi időjárás, ezért elvágyódik Angliából. A 28 éves csatár január óta mindössze három gólt szerzett, gyenge idei formája tovább erősíti a távozásáról szóló pletykákat. Costát hírbe hozták Kínával, de a Sun szerint az Atlético Madrid lehet a következő állomás karrierjében.

Eden Hazard is a távozás mezejére léphet a nyáron: a Mirror úgy értesült, a Real Madrid hajlandó lenne akár 100 millió fontnál is többet fizetni a napokban Budapestre látogató belga szélsőért. Hozzáteszik: a Chelsea kulcsembere akkor is klubot válthat, ha csapata megnyeri a Premier League-et.

A két sztárjátékos eladásából a Sun számításai szerint összesen 200 millió fontot kaszálhat a Chelsea, így lesz miből gondoskodnia kulcsemberei pótlásáról. A lehetséges érkezők között emlegetik többek között az Arsenal klasszisát, Alexis Sánchezt, valamint a Premier League góllövőlistáját 23 találattal vezető Romelu Lukakut.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik