nemzetisport.hu 2017.04.10 22:33 Frissítve: 2017.04.10 22:34

Újpest: Eden Hazard el volt ragadtatva, szeretne visszajönni Budapestre

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest belga futballistája, Kylian Hazard a klub hivatalos honlapjának adott interjújában beszélt a sérüléséről, bajnoki reményeiről, és bátyja, a Chelsea-t erősítő Eden érkezéséről is.

 

„Sérülésem már rég a múlté, százszázalékos állapotban vagyok. Várom, hogy Nebojsa Vignjevic ismét bizalmat szavazzon nekem, és a pályán bizonyíthassam tudásom. Szeretném előrébb segíteni a csapatot a bajnoki tabellán, így minden erőmmel azon vagyok, hogy beverekedjem magam a csapatba. Elsőként minél több játékidőt kapva, majd kis idővel később ismét kezdőként szeretném magamra ölteni a lila-fehér mezt” – mondta Kylian Hazard az ujpestfc.hu-nak.

A belga futballista reméli, a tabella első felében zárnak a „lilák”.

„Én úgy látom, sok a hiba a pályán. Hagyjuk, hogy az ellenfél akarata és játéka érvényesüljön, ez sok-sok bajnoki pontvesztést eredményezett eddig, de optimista vagyok. Bízom benne, hogy a hátralévő 8 mérkőzésen még sok pontot fogunk szerezni, amivel akár a tabella első felében is végezhetünk.”

Ahogyan arról a Nemzeti Sport Online is beszámolt, híres vendége volt Kylian Hazard-nak, bátyja, a Chelsea-t erősítő Eden érkezett a hétvégén Budapestre.

„Mivel én már sokszor jártam testvéreimnél, most meghívtam magamhoz Edent a hétvégére, aki boldogan jött Budapestre. Igyekeztem sok mindent megmutatni neki, mivel még nem járt a magyar fővárosban. Bármerre mentünk, el volt ragadtatva, nagyon tetszett neki a belváros. Búcsúzáskor még azt is megsúgta, hogy szeretne visszajönni, és többet látni ebből a szép városból”
– zárta gondolatait az újpesti.

2019.07.14 11:47:13

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

„A magyar játékosok szerepeltetésére és az utánpótlásunkra is nagy hangsúlyt fektetünk.”

2019.07.13 22:34:51

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2019.07.12 22:48:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.07.08 19:54:21

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Elgondolkodhatnánk azon, a zsoldosok mennyire becsülik a magyar élfutballt.