Chelsea: „B...d meg, ez nem ő!” - Mourinho leizzadt Fellainitől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.20. 10:44
null
Mansour és Marouane, mint két tojás (Forrás: Mirror)
A Chelsea egyik alkalmazottja a frászt hozta José Mourinhóra csapata hétvégi, Manchester United elleni angol bajnokijának reggelén – számolt be róla a Mirror.

 

A portugál mester hétvégi stratégiája megalkotásakor az elmúlt hetek egyik legjobb manchesteri játékosára, Marouane Fellainire fókuszált. Ki kellett venni a belgát a játékból – Mourinho erre a momentumra építette fel taktikáját. Ezért kezdett a hátvéd, Kurt Zouma a középpályán Nemanja Matics társaként.

Szombat reggel megdöbbenve fogadta a „hírt” a menedzser, hogy a belga torony nem játszik. „Kezdhetek mindent elölről?” – gondolta órákkal a mérkőzés előtt.

Mikor szombat reggel Mourinho megérkezett a stadionhoz, a portás azt mondta neki, hogy „Fellaini nem játszik.”

A háttér: Mourinho érkezése előtt nem sokkal a portáshoz odalépett a farmerba és ingbe öltözött Fellaini, és elkérte azokat a belépőjegyeket, amelyeket barátja, Eden Hazard (a Chelsea belga sztárja) tetetett félre.

Mikor Mourinho meghallgatta a történetet, gyanús lett neki valami. Fogta a telefonját, és rákeresett Fellaini testvérére, Mansourra.

Szimata nem csalt, a két tesó ugyanúgy néz ki, mintha ikrek lennének. A portugál visszament a portáshoz, megmutatta a két testvér fotóját, és megkérte a férfit, hogy bökjön rá arra a Fellainire, amelyiket reggel látta. Nem a Manchester United játékosára mutatott rá.

(Forrás: Mirror)
(Forrás: Mirror)

Mourinho erre letörölte homlokáról a jéghideg izzadságot, és csak annyit mondott: „B...d meg, ez a testvére!”

A szombati PL-rangadót egyébként a Chelsea nyerte meg 1–0-ra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik