Chelsea: az érdeklődés ellenére Terry nem megy kölcsönbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.11. 16:51
A Sky Sports értesülése szerint John Terry marad az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea-nél, annak ellenére, hogy az AFC Bournemouth kölcsönvette volna őt az idény végéig.

A bajnokságban jelenleg kilencedik helyen álló csapat a szezon végéig vette volna kölcsön Terryt, aki évad eleji sérülése és Antonio Conte háromvédős játékrendszere miatt – az olasz szakember rendszerint Gary Cahillnek, David Luiznak és César Azpilicuetának szavaz bizalmat – mindössze öt bajnokin lépett pályára a mostani kiírásban.

A lap úgy tudja, hogy Terry viszont elkötelezett az iránt, hogy kitöltse a Chelsea-nél a szerződését, amely az idény végén jár le.

Terry – egy rövid kölcsönjátéktól eltekintve – 14 esztendős kora óta játszik jelenlegi klubjánál. A Chelsea-vel nyert Bajnokok Ligáját, Európa-ligát, négy bajnoki címet és öt FA-kupát is. a szezon végéig vette volna kölcsön Terryt, aki évad eleji sérülése és Antonio Conte háromvédős játékrendszere miatt – az olasz szakember rendszerint Gary Cahillnek, David Luiznak és César Azpilicuetának szavaz bizalmat – mindössze öt bajnokin lépett pályára a mostani kiírásban.

A lap úgy tudja, hogy Terry viszont elkötelezett az iránt, hogy kitöltse a Chelsea-nél a szerződését, amely az idény végén jár le.

Terry – egy rövid kölcsönjátéktól eltekintve – 14 esztendős kora óta játszik jelenlegi klubjánál. A Chelsea-vel nyert Bajnokok Ligáját, Európa-ligát, négy bajnoki címet és öt FA-kupát is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik