Arsenal: Wenger a következő szezonban is menedzser lesz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.17. 11:42
null
Arsene Wenger folytatja a munkát – hogy az Arsenal vagy más csapat élén, azt még nem tudni (Fotó: AFP)
Arsene Wenger, a Premier League-ben szereplő Arsenal menedzsere pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, nem vonul vissza a nyáron, a következő szezonban is folytatja menedzseri munkáját – de azt még nem tudja, hogy melyik csapatnál.

 

A francia szakember szerződése a nyáron lejár a londoni klubnál, melynek vezetősége korábban kétéves hosszabbítási ajánlatot tett elé, ám Wenger csak március, április környékére ígért választ.

SZAVAZÁS

Arsene Wenger szerződése a szezon végén lejár az Arsenalnál. Ön hogyan döntene a klubvezetők helyében?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A 67 esztendős szakvezető maradási esélyei a Bayern Münchentől elszenvedett 5–1-es vereség után csökkentek, de továbbra sem lehet kizárni, hogy a következő idényben is folytatja a munkát az „ágyúsok” élén. Ami biztos, hogy az idén nyáron nem fejezi be edzői pályafutását.

„Bármi is történjék, a következő szezonban is menedzser leszek. Akár itt, akár máshol” – mondta Wenger pénteki sajtótájékoztatóján.

A tréner szavai egybecsengenek a BBC csütörtöki hírével, amely szerint valószínűtlen, hogy Wenger az idény vége előtt távozzon az Arsenal kispadjáról, és csak a nyáron dönt jövőjéről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik