MTI 2017.02.16 20:12 Frissítve: 2017.02.16 20:21

Arsenal: Wenger márciusban vagy áprilisban dönt a jövőjéről

Arsene Wenger egy televíziós interjúban kijelentette, hogy márciusban vagy áprilisban dönt arról, hogy az idény végén marad-e az Arsenal labdarúgócsapatának az edzője.

 

A londoni együttest 20 éve irányító francia szakember a német ZDF-nek adott interjút még szerdán, néhány órával a Bayern München elleni, 5–1-es vereséggel zárult Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő előtt, ám az ott elhangzottak csak csütörtökön kerültek nyilvánosságra.

Wenger korábban kétéves hosszabbítási ajánlatot kapott a csapat vezetőitől, ezzel kapcsolatban érdeklődött nála a döntés várható időpontjáról a riporter, és kapta a „valószínűleg márciusban, áprilisban" választ.

A szakértők és szurkolók által is egyre többször kritizált tréner aztán a kínos vereség után már szinte egyáltalán nem állt szóba az újságírókkal, a meccset követő hivatalos sajtótájékoztatója is mindössze három percig tartott, és három kérdésre felelt röviden.

Csütörtökön a BBC saját forrásokra hivatkozva azt közölte, hogy Wenger sorsáról az idény végén születik majd döntés.

Az Arsenal a szerdai müncheni találkozó után már nem igazán reménykedhet a továbbjutásban, így pedig sorozatban hetedik alkalommal búcsúzhat a csapat a BL nyolcaddöntőjében. A nemzetközi kupa mellett ráadásul a bajnoki címre is nagyon kevés esélye van a Premier League-ben legutóbb 2004-ben aranyérmes csapatnak, mivel jelenleg negyedik a tabellán, tíz ponttal lemaradva az éllovas Chelsea mögött.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.02.26 13:47:52

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A „vörös ördögök” nagyszerű mérkőzésen legyőzték a Southamptont.

2017.02.23 12:18:12

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Steven Caulkernek nagyon kellemetlen pillanatokat kellett átélnie, miután feltörték az Instagram-fiókját.

2017.02.20 12:51:55

Angol labdarúgás nemzetisport.hu