Arsenal: Wenger 42 sérülés után is esélyt ad a védőnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.03. 06:45
Lejár Abou Diaby, az Arsenal labdarúgójának szerződése a szezon végén, de az „ágyúsok” menedzsere, Arsene Wenger ad még egy esélyt, és új szerződést kínál a sérülékeny franciának.

Diaby 2006-ban szerződött az Arsenalhoz, ám azóta több mint négy évet kellett kihagynia különböző egészségügyi problémák miatt. Összesen 42-szer sérült meg londoni pályafutása során, és Wenger az időszakra eső 350 bajnokiból csak 124-szer számíthatott a 28 éves franciára. A védő jelenleg egészséges, felépült legutóbbi combsérüléséből, és nemrégiben pályára is lépett a Brentford elleni felkészülési mérkőzésen.Összesen 42-szer sérült meg londoni pályafutása során, és Wenger az időszakra eső 350 bajnokiból csak 124-szer számíthatott a 28 éves franciára. A védő jelenleg egészséges, felépült legutóbbi combsérüléséből, és nemrégiben pályára is lépett a Brentford elleni felkészülési mérkőzésen.

Diaby szerződése 2015. június 30-án jár le, de Wenger elmondta, felajánlott – meg nem nevezett feltételekkel – egy lehetőséget a korábbi Auxerre-játékosnak, így a 16-szoros válogatott futballista akár maradhat is Londonban.

„Volt egy beszélgetésem vele, és elmondtam neki, hogy el tudom képzelni a jövőjét a klubnál, de neki kell döntenie. A részletekbe nem szeretnék belemenni, később újra találkozom vele, de addig is bizonyítania kell, hogy folyamatosan tud játszani” – mondta a 65 éves francia szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik