Arsenal: többezres tüntetés Sánchez távozása érdekében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.17. 13:24
null
<a href="https://www.facebook.com/events/1897215150562729/">„Szabadítsátok ki Alexist!”</a>
Több ezer chilei szurkoló iratkozott már fel arra a kezdeményezésre, amelynek célja: tüntetőmenetet szervezzen azért, hogy Alexis Sánchez ne maradjon a Premier League-ben szereplő Arsenalnál.

 

A Facebook-eseménynek a „Nemzeti menet azért, hogy Alexis Sánchez távozzon az Arsenaltól” nevet adták, és már több mint 5000 ember csatlakozott az eseményhez – emellett több mint 7000 érdeklődik –, hogy Santiago de Chile utcáin vonuljanak március 1-jén.

„A chileiek belefáradtak abba, hogy az egyik legnagyobb sztárunk egyedül küzd, úgyhogy a csapata továbbléphet – nélküle” – írják az eseményhez.

„Nem azt akarjuk, hogy a Real Madridban játsszon, azt sem, hogy visszatérjen a Barcelonához, az igazság az, hogy magasról teszünk rá, melyik csapatban játszik, csak azt akarjuk látni, hogy együtt küzd másik tíz játékossal, hogy eredményt érjen el. Hogy többé ne legyen egyedül.”

Az Arsenal 25 fordulót követően – rosszabb gólkülönbsége miatt a Tottenham mögé szorulva – a negyedik helyen áll az angol bajnokságban, 10 ponttal lemaradva az éllovas Chelsea-től. A BL-ben a nyolcaddöntő első felvonásán 5–1-re kikapott a Bayern München otthonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik