Arsenal: Sterling? Nem szeretnék hazudni… - Wenger

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.19. 14:13
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere mesterien kikerülte a kérdést az „ágyúsok” sajtótájékoztatóján, amikor a média képviselői a liverpooli Raheem Sterlingről faggatták.

Mint beszámoltunk róla, vezető angol médiaforrások szerint Sterling távozni szeretne Liverpoolból. A BBC és a Sky Sports egyaránt arról ír, hogy a 20 éves szélső a héten kész leülni a vezetőkkel beszélni, ám minden bizonnyal visszautasítja a klub hosszabbítási ajánlatát.vezető angol médiaforrások szerint Sterling távozni szeretne Liverpoolból. A BBC és a Sky Sports egyaránt arról ír, hogy a 20 éves szélső a héten kész leülni a vezetőkkel beszélni, ám minden bizonnyal visszautasítja a klub hosszabbítási ajánlatát.

Sajtóértesülések szerint az angol támadó az Arsenalnál köthet ki, így a londoniak sajtótájékoztatóján természetesen elő is került a kérdés.

„Lesznek játékosok, akikre ajánlatot teszünk, de mivel még el sem kezdődött az átigazolási időszak, felesleges erről beszélni. Ha most kijelentem, hogy licitálunk Sterlingre, és mégsem mellette döntünk, a végén még azt mondják majd, hazudtam, ezt pedig nem szeretném” – kerülte meg tökéletes eleganciával a Sterling kapcsán feltett kérdést Arsene Wenger a sajtótájékoztatón.

Az előző szezonban 33 bajnokin 9 gólt és 7 asszisztot jegyző Sterling az aktuális idényben 35 mérkőzésen 7 találatnál és 8 gólpassznál jár a Premier League-ben, előbbi kategóriában Steven Gerrard (8) mögött a második legeredményesebb Pool-játékos.

A Liverpool támadójának piaci értékét a transfermarkt.de 30 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik