Liverpool: újabb húzóember távozóban? Sterling lelépne

Vágólapra másolva!
2015.05.19. 07:41
null
Raheem Sterling a héten elbúcsúzik Brendan Rodgerstől? (Fotó: Action Images)
Vezető angol médiaforrások beszámolója szerint Raheem Sterling távozni szeretne a Liverpool labdarúgócsapatától.

 

A BBC és a Sky Sports egyaránt arról ír, hogy a 20 éves szélső a héten kész leülni a vezetőkkel beszélni, ám minden bizonnyal visszautasítja a klub hosszabbítási ajánlatát. Sterling a hírek szerint pénteken találkozik Brendan Rodgers menedzserrel és Ian Ayre ügyvezető igazgatóval, és hozzá közel álló források állítják, közölni szeretné távozási szándékát a klubvezetőkkel.

A válogatott támadó korábban már visszautasított egy százezer fontos heti fizetést garantáló szerződést, ám a BBC-nek adott interjújában határozottan állította, nem elsősorban a pénz érdekli, sokkal inkább trófeákra áhítozik.

A beszámolók szerint a lehetséges célpontok közül a Manchester City ácsingózik leginkább a jamaicai születésű, szélvészgyors támadó aláírására, de Angliából az Arsenal, illetve más európai nagycsapatok is érdeklődnek iránta. Eközben a Pool hivatalos kommunikációja egyelőre az, hogy Sterling semmi pénzért nem eladó, de távozási szándéka esetén legalább 35 millió fontot szeretne kapni gyógyírként.

Az előző szezonban 33 bajnokin 9 gólt és 7 asszisztot jegyző Sterling az aktuális idényben 35 mérkőzésen 7 találatnál és 8 gólpassznál jár a Premier League-ben, előbbi kategóriában Steven Gerrard (8) mögött a második legeredményesebb Pool-játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik