Arsenal: „Özil és Sánchez nem topkategóriás játékosok”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.25. 10:21
A Liverpool korábbi futballistája, Stan Collymore szerint az Arsenal két klasszisa, Mesut Özil és Alexis Sánchez nincs egy szinten a legjobbakkal, ezért a klubnak több igazolásra is szüksége van ahhoz, hogy fel tudja venni a versenyt a riválisokkal.

„Még mindig hiszek benne, hogy Wenger csapata az első négyben végezhet. Ehhez igazolnia kellene egy védőt és/vagy egy csatárt, aki vezéregyéniség, máskülönben könnyen lecsúszhat a BL-helyekről” – írta a Sunday Mirrorban a Liverpoolban két évig játszó korábbi támadó.

„Számunkra világos, mint a nap, hogy az Arsenal keretének milyen erősítésekre van szüksége, Wenger azonban valamilyen oknál fogva makacs, amikor ki kell nyitnia a pénztárcáját.”

A 2001-ben visszavonult, háromszoros angol válogatott Collymore úgy érzi, hogy Wengernek változtatnia kell az eddigi átigazolási politikáján, és az eddig megszerzett Granit Xhaka, Aszano Takuma, Rob Holding trió mellé világklasszis játékosokat kellene szerződtetnie.

„Mesut Özil, Alexis Sánchez vagy éppen Granit Xhaka nem topkategóriás futballisták. Nagyon jó játékosok, Xhaka például remek igazolás, mobilis és agresszív. Ennek ellenére az ő érkezése nem azt jelenti, mint a Manchester Unitednek Zlatan Ibrahimovic megszerzése.”

„Mindenki tisztában van azzal, hogy megvan a megfelelő anyagi háttere a klubnak, Wenger azonban nem szeret kockáztatni, pedig néha muszáj ezt megtenni” – zárta gondolatait Collymore.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik