Arsenal: januárban nem, de nyáron érkezhet a francia

Vágólapra másolva!
2015.01.27. 23:32
A Premier Leauge-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapata lemondott arról, hogy szerződtesse a télen a Southampton játékosát, Morgan Schneiderlint, a nyáron viszont visszatérhetnek az ügyre.

Januárban még nem jön, de a szezon után átigazolhatja az Arsenal a Southampton 20 millió fontra értékelt védekező középpályását, Morgan Schneiderlint.

A 17 éves Krystian Bielik érkezése már hivatalos, a brazil hátvéd, Gabriel Paulista közel van a bejelentéshez, de úgy tűnik, Schneiderlinre még várniuk kell a szurkolóknak. A Telegraph értesülése szerint a francia válogatott középpályás a szezon végéig biztosan marad a Southamptonnál, de a „szentek” menedzsere, Ronald Koeman már kiszemelte a 25 éves labdarúgó helyettesét: Jordy Clasie, a Feyenoord kapitánya a célpont.

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere régóta nagy csodálója Schneiderlinnek. A Southampton középpályását már 2007-ben is hírbe hozták az Arsenallal, a francia akkor a Strasbourg csapatában futballozott.

Bielik érkezése és Francis Coquelin tündöklése ellenére is erősítene Wenger, mivel a 32 éves Arteta már kevésbé terhelhető, Flamini és Diaby szerződése pedig a nyáron lejár. A kérdés az, hogy most igazol, vagy fél év múlva.

Korábban beszámoltunk arról, hogy az Arsenal érdeklődik Asier Illarramendi, a Real Madrid játékosa iránt is. Az Athletic Bilbao már tett egy 25 millió eurós ajánlatot a baszkért, de a 24 éves védekező középpályás a londoni klubot preferálja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik