Arsenal: célkeresztben a Real Madrid középpályása - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.01.23. 16:59
A Marca úgy tudja, az Arsenal labdarúgócsapata élénken érdeklődik a Real Madrid középpályása, Asier Illarramendi iránt.

Védekező középpályásra vadászik az Arsenal, és a Marca értesülései szerint Asier Illarramendi, a Real Madrid játékosa lehet a befutó, aki a norvég szupertehetség, Martin Ödegaard szerződtetése után feleslegessé válhat a blancóknál, különösen, hogy sajtóhírek szerint hamarosan a brazil Lucas Silva is aláír. Asier Illarramendi, a Real Madrid játékosa lehet a befutó, aki a norvég szupertehetség, Martin Ödegaard szerződtetése után feleslegessé válhat a blancóknál, különösen, hogy sajtóhírek szerint hamarosan a brazil Lucas Silva is aláír.

A 24 éves spanyol ebben az idényben 21 mérkőzésen kapott lehetőséget Carlo Ancelotti vezetőedzőtől, de csupán nyolcszor volt a kezdőcsapat tagja. Illarra 2013 nyarán – Iscóval együtt – szerződött a fővárosiakhoz, a Real Sociedad 32 millió eurót kapott érte.

Az Arsenal középpályáról hosszú évek óta hiányzik egy igazi védekező szellemű játékos, és bár erre a posztra érkezett a Legia Warszawától a 17 éves Krystian Bielik, ő eleinte valószínűleg csak epizódszerepet kap a felnőtteknél – így megnyílhatna az út a kezdőcsapatba a transfermarkt.de által 15 millió euróra taksált Illarramendi előtt.

A Marca információi szerint az Arsenal mellett az AC Milan, az Inter és amint beszámoltunk róla, az Athletic Bilbao is szerződtetné a középpályást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik