Arsenal: Barcelona? Kína? Hol folytatja Wenger?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.21. 13:19
A Premier League-ben szereplő Arsenal menedzserének, Arsene Wengernek a nyáron lejár a szerződése. Bár a folytatásról csak márciusban vagy áprilisban – más források szerint az idény végén – dönt, a Paddy Power nevű ír fogadóirodánál már lehet arra tippelni, hogy távozás esetén hol folytatja edzői pályafutását.

A legkevesebb pénzt a francia válogatott kispadja jelentené, Didier Deschamps leváltása esetén négy és félszeres pénzt fizetne a fogadóiroda. Ezt követi a Monaco (ötszörös szorzó), bár Deschamps-hoz hasonlóan Leonardo Jardim helye is biztosnak tűnik jelen pillanatban. Ugyanez nem mondható el Luis Enriquéről, a Barcelona mestere rengeteg kritikát kapott az utóbbi időben, ráadásul sorra jelennek meg a hírek az esetleges utódjáról. Ha Wengerre fogadnak a szurkolók, nyolcszoros pénz ütheti a markukat.

És ha még ez sem elég, megtalálható a listán az angol válogatott, a Lyon, valamint az az opció is, hogy Wenger Kínában veszi át valamelyik csapat irányítását – ezek mindegyike tízszeres pénzt fizetne helyes tipp esetén.

Egy biztos: a 67 esztendős francia szakember nem vonul vissza az idény végén, ezt ő maga árulta el. Hogy marad-e, vagy máshol folytatja, legkésőbb néhány hónapon belül kiderül.

SZAVAZÁS

Arsene Wenger helyében önt melyik edzői kihívás érdekelné a legjobban?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik