Arsenal: a Leicester sztárja, Ibra – őket akarja Wenger?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.28. 11:29
Angol sajtóértesülések szerint Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a nyári átigazolási időszakban klasszis futballistákkal erősítené meg a londoniak keretét – a szurkolók legnagyobb örömére. A szigetországi lapokban csütörtökön többek között Zlatan Ibrahimovic neve is előkerült.

A svéd klasszis szerződése a szezon végén lejár a Paris Saint-Germainnél, és állandó beszédtémát szolgáltat, hogy hol folytatja a pályafutását. A 34 esztendős kiválóságot az angol topcsapatok közül az Arsenal mellett szóba hozták már a Manchester Uniteddel és a Chelsea-vel, sőt a West Ham Uniteddel is, de Kínából is kapott ajánlatot.

A Daily Star értesülései szerint Ibrahimovic nemet mondott az ázsiaiak közeledésére, nem szeretne a Távol-Keletre szerződni, ellenben szívesen dolgozna Arsene Wenger kezei alatt az Arsenalnál.

A francia szakember a támadósor mellett a középpályán is erősítene, a legfrissebb hírek szerint ebbe a csapatrészbe két játékost szemelt ki. A Sun úgy véli, az egyik célpont N’Golo Kanté, a Premier League-ben listavezető Leicester City szűrője, a másik Granit Xhaka, a Mönchengladbach futballistája.

Most csak három nevet soroltunk fel a lehetséges érkezők között, de Arsene Wenger kívánságlistáján minden bizonnyal sokkal több játékos szerepel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik