Arsenal: 1716 nap sérülés után - speciális terapeuta kerestetik!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.20. 14:49
„Állást keres? Ért a masszázshoz és az akupunktúrához? Volt már tapasztalata élsportolókkal? Akkor önnek az Arsenalnál a helye! A pozíció kizárólag a kiemelkedő kihívások előtt meg nem rettenő jelöltek számára áll nyitva!”

Röviden így tudjuk összefoglalni azt az álláshirdetést, amelyet az Arsenal a napokban tett közzé a hivatalos honlapján. A londoni csapat háza táján gyakorlatilag évek óta állandó problémát jelentenek a sérülések, hogy mást ne mondjunk, a klub játékosai az elmúlt szezonban összesen 1716 napon nem álltak rendelkezésre ilyen-olyan bajaik miatt – ez Premier League-rekord. a napokban tett közzé a hivatalos honlapján. A londoni csapat háza táján gyakorlatilag évek óta állandó problémát jelentenek a sérülések, hogy mást ne mondjunk, a klub játékosai az elmúlt szezonban összesen 1716 napon nem álltak rendelkezésre ilyen-olyan bajaik miatt – ez Premier League-rekord.

Nos, úgy tűnik, Arsene Wenger és a vezetőség lépésre szánta el magát: miközben az elmúlt időszakban arról szóltak a hírek, hogy Aaron Ramsey a szezon során már harmadszor dőlt ki combizomsérülés miatt, a klub meghirdette az állást, amelyre olyan terapeutát keres, aki a lágy testrészekre specializálódott.

A munkaköri leírás szerint az új alkalmazottnak a masszás és a sérült testrészek szakszerű mozgatása mellett a rehabilitáció elősegítése lesz a feladata az első csapatnál és a fiataloknál, a gyógyítás nem tartozik ide, a megelőzés viszont igen.

Az állásra március 5-ig lehet jelentkezni, az új alkalmazott pedig várhatóan Mikel Artetával, Mathieu Debuchyvel és Abou Diabyval kerülhet először közvetlen munkakapcsolatba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik