Angol Ligakupa: a Man. Cityt óvatosságra inti a Sheffield

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.24. 09:12
Talán az egyetlen, amiben bízhat a Sheffield Wednesday a Manchester City elleni szerda esti, angol Ligakupa-mérkőzés előtt, hogy a PL-címvédő toronymagas esélyesként lebecsüli soron következő ellenfelét. Csakhogy éppen a gyenge formájuk miatt aligha elképzelhető, hogy a manchesteriek félvállról vennék a találkozót.

„Ha a hétvégi mérkőzéshez képest tizenegy helyen változtatnak a kezdőcsapatban, akkor is háromszázmillió fontot ér a keretük, és tele lesz válogatott futballistával – mondta a Sheffield 54 éves trénere, Stuart Gray. – De nagyon várom, hogy játékosaim megmutassák, mire képesek topfutballisták ellen. Sohasem tudhatod, mire számíthatsz az esélytelenebbel szemben.”Stuart Gray. – De nagyon várom, hogy játékosaim megmutassák, mire képesek topfutballisták ellen. Sohasem tudhatod, mire számíthatsz az esélytelenebbel szemben.”

A Manchester City sikere mellett szól még a papírformán kívül, hogy legutóbb 2008-ban fordult elő, hogy a csapat több mint négy mérkőzésen (hat) nyeretlen maradt. Jelenleg négymeccses negatív szériában vannak a manchesteriek, a szezon hét tétmérkőzéséből csupán kettőt nyertek meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik