Anglia: Wengert három meccsre eltiltották a kispadtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.05. 17:41
null
Arsene Wengert három meccsre eltiltották a kispadtól (Fotó: AFP)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere hárommérkőzéses eltiltást, valamint pénzbüntetést kapott, mivel megkérdőjelezte Mike Dean játékvezető feddhetetlenségét a West Bromwich Albion otthonában elért 1–1-es döntetlen után.

A birminghami csapat az óév utolsó napján rendezett meccsena 89. percben egyenlített Jay Rodriguez tizenegyesével,amely Wenger szerint nem volt jogos. A francia szakember a találkozó után a játékvezetői öltözőben sértő megjegyzéseket tett Mike Deanre, és megkérdőjelezte a pártatlanságát.

A vitatott jelenet


Ezt követően a szövetség vizsgálatot indított, melynek eredménye hárommérkőzéses eltiltás, valamint 40 ezer fontos pénzbüntetés lett.

Wenger így a Nottingham Forest elleni FA-kupa-meccset, a Chelsea elleni Ligakupa-elődöntőt és a Bournemouth elleni idegenbeli bajnokit lesz kénytelen a lelátóról figyelni.

A menedzser egyébként az Arsenal legutóbbi PL-összecsapása után sem fogta vissza magát, a Chelsea ellen 2–2-re végződő rangadó után nevetségesnek nevezte a „kékeknek” megadott büntetőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik