Anglia: több klubnál is rémálom volt a karácsony – képek, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.26. 14:22
Mint minden évben, ezúttal sem múlhat el a karácsony angol futball nélkül. Azonban a másod-, a harmad-, és a negyedosztályban több mérkőzést is el kellett halasztani a hatalmas esőzések miatt, amelyek néhány pályát futballra alkalmatlanná tettek. Az angol csapatok mellett skót együttesek is megszenvedték a rossz időjárást.

A másodosztály (Championship) 23. fordulójában elmarad a Blackburn Rovers–Middlesbrough találkozó. Bár az Ewood Park gyepét folyamatosan melegítették, nem sikerült a pályát mérkőzésre alkalmassá tenni.

A harmadosztályban (League One) már súlyosabb a helyzet. A 23. fordulóban a Wigan–Sheffield United, a Blackpool–Oldham, a Bradford–Burton, a Bury–Barnsley és a Rochdale–Crewe Alexandra összecsapatást is el kellett halasztani a pálya alkalmatlansága miatt.

A WIGAN STADIONJA






A BURY PÁLYÁJA

A negyedosztályban (League Two) is a 23. fordulót rendezik, és „csak” négy összecsapás marad el, szintén a gyep rossz minősége miatt. Az Accrington Stanley–Carlisle United, a Hartlepool United–Notts County, a Morecambe–Mansfield Town és a York City–Northampton Town meccseket egy későbbi időpontban rendezik meg.

A STORE FIRST STADIUM – AZ ACCRINGTON OTTHONA





A HARTLEPOOL STADIONJA

 

Skóciában ugyancsak rossz a helyzet. A Premier League 20. fordulójában elmarad a Dundee United–Motherwell és a Partick Thistle–St. Johnstone mérkőzés.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik