HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.11.09 17:53 Frissítve: 2017.11.09 17:53

Anglia: Steven Gerrard kiakasztotta az internet népét

Az egy éve visszavonult 114-szeres angol válogatott labdarúgó, Steven Gerrard és felesége valami igazán nagyszerű ajándékkal szeretett volna kedveskedni leányuk Lourdes hatodik születésnapja alkalmából. Azt nem tudni, hogy a kislány végül mit szólt az egyedi gravírozású tömör arany iPadhez, az viszont biztos, hogy az internet népét alaposan megosztotta az ajándékról posztolt fotó.

HIRDETÉS

 

A problémát kiváltó ajándék (Fotó: Instagram)

A Liverpool legendájának számos kedvelője szólt be az Instagramra kitett fotó miatt, leginkább azt sérelmezve, hogy a korábbi klasszis középpályás az emberek orra alá dörgöli a gazdagságát azzal, hogy a gyermekének valamivel több mint félmillió forintnak megfelelő értékű ajándékot vesz. 

A szidalmazók között olyan hangok is akadnak, amelyek szerint nem is egészen világos, hogy mi szüksége van egy hatéves kislánynak iPadre, de a legvalószínűbb, hogy végül annak lesz igaza, aki szerint „ez egy igazán szép ajándék, Steven, jól fog mutatni majd rajta a paradicsomszósz...”

A 18 karátos arany borítást egyébként a „Boldog születésnapot, Lourdes! Sok szeretettel, Anya és Apa!” felirat díszíti, s Gerrard szándéka szerint a gravírozást készítő céget hivatott reklámozni, de ez vélhetően a legkevésbé sem érdekelte az embereket. 

 

 

 

 

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS