Anglia: nem mindennapi okból cserélték le a duplázó csatárt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.22. 11:00
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Wigan Athletic szélsője, Ryan Colclough számára nem csak a két gólja miatt marad emlékezetes a Doncaster Rovers elleni keddi mérkőzés (3–0).

A feljutásért küzdő Wigan a szünetben Colclough találatának is köszönhetően 2–0-ra vezetett, amikor érkezett a hír, hogy a 22 esztendős támadó párja vajúdik és elfolyt a magzatvize. A futballista folytatta a játékot a második félidőben, de amint megszerezte a második gólját – s ezzel tulajdonképpen végleg eldöntötte a meccset –, edzője lecserélte, hogy jelen lehessen második gyermeke születésénél.

„Miután másodszor is betalált, lehoztuk, mert fejben már máshol járt – mondta a mérkőzés után Leam Richardson, a Wigan másodedzője. – Nem vagyunk egyformák. Néhány játékos nem ment volna el, hanem még mindig az öltözőben ülne, mások viszont szeretnék teljes mellszélességgel támogatni a párjukat. Nekünk tiszteletben kell tartanunk mindegyik játékos akaratát.”

Nem sokkal később megjelent a Twitteren egy kép, amelyen Colclough meccsszerelésben tartja a kezében újszülött kisfiát.



A Wigan a bajnokság feléhez közeledve a második helyen áll az angol harmadosztályban, hátránya egy pont a listavezető Shrewsbury mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik