Anglia: Bogdán rossz fiú? A klubtárs megvédte

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.25. 11:53
Tim Ream, az angol másodosztályú Bolton Wanderers labdarúgója védelmébe vette a csapat három lejáró szerződésű játékosát, Bogdán Ádámot, Darren Pratleyt és Matt Millst, mondván amiatt, hogy egyelőre nem fogadták el a klub új szerződési ajánlatát, nem szabad bűnbakot csinálni belőlük.

A Bolton News emlékeztet: a Wanderers egyáltalán nem titkolta, hogy új szerződést kínált Bogdán Ádámnak, és mivel a helyi sajtó nemcsak erről számolt be jó néhányszor, hanem arról is, hogy a magyar kapus egyelőre nem írt alá, a játékos kényelmetlen helyzetbe került a szurkolók előtt.

„Sosincs könnyű helyzetben az a labdarúgó, akinek lejár a szerződése és a lehetőségeit mérlegelve nem hosszabbít, pedig már mindenki tudja, hogy a klubja újat ajánlott neki. Ilyenkor könnyen rájuk sütik a rossz fiú bélyeget – fogalmazott Tim Ream. – Lejáró szerződésű labdarúgóink sokat tettek a csapatért az elmúlt szezonban. Remélhetőleg végül sikerül megállapodniuk a vezetőséggel, de ha mégsem, akkor sem szabad kígyót-békát kiabálni rájuk, amiért új kihívást keresve máshová igazolnak. Az ilyen helyzet mindig kényelmetlen.”

A Bolton Wanderers a 18. helyen végzett az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában, vagyis a következő szezont is a Championshipben tölti.

A magyar kapus iránt legutóbb a kétszeres BEK-győztes, jelenleg szintén angol második ligás Nottingham Forest érdeklődött, de az sem elképzelhetetlen, hogy Bogdán más bajnokságban, esetleg Németországban folytatja a karrierjét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik